در طراحی اعم از طراحی وبسایت، طراحی پوستر، بنر، آرم و کارت یکسری نکات و تکنیکهایی وجود دارد که رعایت آنها موجب "بهینه شدن طراحی" میشود.
یکی از این مهارتها آشنایی با کارکرد رنگ در طراحی است.
رنگها به دو دسته عمده رنگهای گرم و سرد تقسیم میشود که هر کدام ویژگی و خواصی مخصوص به خود دارد.
رنگهای گرم: رنگهای طیف رنگ ناحیه قرمز به عنوان "رنگهای گرم" شناخته میشوند و شامل قرمز، نارنجی و زرد میشوند. رنگهای گرم محرک حسی گرما و راحتی تا احساس خشم و نفرت هستند.
رنگهای سرد: رنگهایی که در طیف آبی وجود دارد به عنوان "رنگهای سرد" شناخته میشوند و شامل رنگهای آبی ، بنفش و سبز میشوند. این رنگها اغلب به عنوان آرام توصیف میشوند، اما میتوانند محرک احساس غم و بی تفاوتی باشند.
مهارت مهم بعدی، مهارت استفاده از کنتراست در طراحی است: تضاد بین عناصر را کنتراست میگویند، با استفاده از این تکنیک میشود دید مخاطب را به عناصر خاص طراحی جلب و در طول مسیر مورد نظر حرکت داد.
مهارت بعدی و بسیار مهم "هنر تایپوگرافی" است؛ تایپوگرافی، هنر و فن حروفچینی (حروفنگاری) برای نمایش زبان است. هنر چیدمان حروف برای زبان تصویری. تقویت ویژگی بصری حروف و نزدیک کردن نوشتار به وجه تصویری. چینش حروف شامل حالت قلم، پوینت، مقدمه (فاصلهٔ خط) میشود.
مهارت بعدی کادربندی است؛ قرار دادن هر عنصر ر محل مناسب خود را کادر بندی گویند.
مهارت بعدی مقیاس است؛ مقیاس برآورد وزن هر عنصر در طراحی است.
مهارت بعدی چاپ است البته شاید بهترین بود آشنایی با الزامات چاپ میگفتیم، یک طراح بایستی تا حدودی با سیستم چاپ و رنگبندی آن آشنا باشد، یکسری از طیفهای رنگی مناسب استفاده در فضای وب میباشد و اگر از آنها در طراحی برای چاپ استفاده کنیم با افت کیفیت طرح روبه رو خواهیم شد و نکته دیگر قابلیت چاپ به لحاظ اندازه میباشد دست کم یک طراح بایستی با مسئول چاپ در خصوص موارد لازم مشورت کند.
نکته آخر خلاقیت است یک طراح بایستی هیچگاه از خلاقیت غافل نشود، خلاقیت کلید طراحیهای خیره کننده و بدیع است.
در پایان، تیم گرافیک رویای قرن ۲۱ام آماده طراحی آرم، کارت ویزت و پوستر با المانهای مورد نظرتان است پس با ما همراه و در تماس باشید. موفق باشید.
مطالب پیشنهادی: